28/5 DAG 36 Dannemarie – Point Zéro (Zwitserse grens)

Op naar de eindmeet vandaag! Op het programma staat een korte etappe van een 20-tal kilometer, wat ons toeliet eens wat langer te slapen en rustig onze prachtige vakantiewoning in Wattwiller op te ruimen. Na Dannemarie kwamen de wandelaars op een rustig natuurpad terecht (een oude spoorweglijn). Martine kon weer haar hartje ophalen, want we passeerden onder andere het natuurhuis van Altenach en een ooievaarskolonie in Hindlingen. Na het middagmaal met heel de groep samen, stond het laatste hoogtepunt van de reis op het programma: de bunkerzone tussen Pfetterhouse en Mooslargue en het eindpunt ‘Point Zéro’ aan de Zwitserse grens. Ook Lieve stapte met haar krakende knieën deze laatste kilometers mee, zodat de hele groep het eindpunt bereikte. Voor zoveel moed en zelfopoffering werden we beloond met een heerlijke plons in het zwembad van onze laatste slaapplaats en liet Jan een welverdiend aperitiefje aanrukken.
Km 0 aan de frontlijn bij de Zwitserse grens – Jan en Martine
Jan en zijn steunpunten
Lieve, Martine en Ann

Eén gedachte over “28/5 DAG 36 Dannemarie – Point Zéro (Zwitserse grens)”

  1. proficiat ! samen de laatste km afgelegd, mooi om te lezen !

    Yes, you did it Jan, en ook de andere stappers !

    tot een uitgebreid “live” verslag in de westhoek .

    groeten

    Rosemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *