25/5 DAG 33 EGUISHEIM – SOULTZ

Vandaag een etappe dwars door de wijnvelden. Na een interessante passage via het wijnleerpad van Eguisheim staat voor Martine en Jan een stevige klim naar de 3 Donjons van Eguisheim op het programma. Ook Ann bezoekt deze plaats na een autoritje en een korte wandeling. Ondertussen ‘verlucht’ Marc de website met de foto’s van de laatste dagen. Na de vele wijnvelden verdienen Martine en Jan omstreeks 11 uur wel een glaasje Crémant d’Alsace in Gueberschwir. ’s Middags komen de troepen terug samen om van een lekkere picknick te genieten nabij het wijngoed Isembourg. Na de middag een kort bezoek aan het pittoreske Rouffach en daarna opnieuw de wijnvelden in: via Bollenberg, Bergholz en Isenheim bereiken we het eindpunt Soultz. De overnachtingsplaats in Wattwiller is een pareltje!
Eguisheim
Eguisheim
Donjons d’Eguisheim
Donjons d’Eguisheim
omgeving Rouffach
omgeving Rouffach
omgeving Rouffach
omgeving Rouffach
Heksentoren in Rouffach
Soultz
Aankomst Soultz
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *