24/5 DAG 32 SURPRISE VAN DE DAG… OOK ANN MEE OP STAP

Vandaag geen 2 maar 3 wandelaars aan de startlijn : ook Ann wil haar grenzen verleggen en besluit een volledige dag mee te wandelen. Vandaag geen oorlogsgebeuren maar louter toeristische zaken. ’s Morgens wordt gestart met een bezoek aan het pittoreske Turckheim, op de middag staat een bezoek aan Colmar op het programma. Enkele hoogtepunten hierbij zijn de oude stad met oa de Église des Dominicains, l’église Saint Matthieu,la Maison Phister en de Collégiale Saint Martin. Ook het Quartier des Tanneurs en Petite Venise was meer dan de moeite waard. Na de middag stond nog een wandeling door de wijnvelden richting Eguisheim op het programma. Na een bezoek aan het wijnhuis Wolfberger sloot een mooie stadswandeling door het dorpje die dag af.
Eguisheim
Eguisheim
Colmar
Colmar
Colmar
Colmar
Colmar
Turckheim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *