20 mei -dag 28 AFLOSSING VAN DE WACHT

’s Morgens vroeg moet stapper Jan afscheid nemen van Gerda en Sam die naar het Belgenland terugkeren. Martine en Jan starten van de eerste Vogezenetappe bij wisselende weersomstandigheden. Bij de abdij van Moyenmoutier staat begeleidster Ann reeds op wacht en samen genieten ze van een warme koffie. Langzaam maar zeker gat het nu bergop naar de indrukwekkende oorlogssite van la Fontenelle. Na een stevig middagmaal verder bergop naar het hoogste put van deze dag : de Col d’Hermanpaire (608m) om na een lange afdaling Provench√®res te bereiken. En dan staat de aflossing van de wacht reeds klaar : Lieve en Marc. Dat moet gevierd worden! Na de nodige drank en een lekker avondmaal is de ambiance optimaal. Hopelijk morgen geen nefaste gevolgen voor de wandelaars…
Saint Blaise
route van de 3 abdijen
Abij Moyenmoutier
tussen Moyenmoutier en La Fontenelle
tussen Moyenmoutier en La Fontenelle
tussen Moyenmoutier en La Fontenelle
La Fontenelle
La Fontenelle
La Fontenelle
La Fontenelle
La Fontenelle
La Fontenelle
Col d’Hermanpaire
Provencheres – eindpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *