19 mei – dag 27

De dag werd goed ingezet met een stevig ontbijt, bereid door de chef van ons hotel die speciaal voor ons een halfuur vroeger zijn ontbijtzaal opende. Zo konden de wandelaars Jan’s beruchte ‘moordend tijdschema’ toch naleven. Jan en Martine vertrokken in Blâmont richting Montreux. Ann ging winkelen en Gerda & Sam waren op tocht door de bossen rond Montreux op zoek naar Duitse bunkers. Heel wat schrammen op de benen en wat natte voetjes, maar wel veel imposante, volledig overgroeide bunkers teruggevonden. Op de terugweg naar de wagen, kwamen ze warempel twee zotte Belgen tegen die de frontlijn van WOI aan het afwandelen zijn. In de namiddag ging het richting het grote stuwmeer rond Pierre Percée. Helaas waren de wandelaars een beetje verkeerd gelopen en kwamen ze bij het verkeerde meer terecht. De begeleiders hebben hen dan toch nog even tot bij het grote meer gebracht, zodat ze dit toch ook eens gezien hadden. Ook al werden er vandaag heel wat extra kilometers gewandeld, strikt als Jan is op zijn tocht wou hij dan wel terug op de plaats waar we hen op pikten opnieuw verder wandelen voor de laatste kilometers naar Raon-l’Etappe. Daarna samen genieten van het laatste avondmaal samen met Gerda & Sam die morgen alweer naar huis vertrekken.

Eén gedachte over “19 mei – dag 27”

  1. het gaat goed met jullie zo te zien, en in de zon !
    een mooi meer !

    en stilaan aan het aftellen ?

    lieve groeten,

    Rosemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *