13 mei – dag 21

Vandaag een regenachtige dag met een aantal tegenslagen. Koude en regen. Wandelaars en begeleiders die op een andere plek staan. Een overnachtingsplaats die niet correct geboekt was door de eigenaar van de camping. Martine die de wandelaars kwam vervoegen geraakte er niet door de treinstakingen. Maar dit alles werd vergeten bij het gezellige avondmaal en de daarop volgende gezelsschapspelletjes in de chalet. Weinig bezoekjes op het programma vandaag. Wel het indrukwekkende landschap vol kraters rond Les Éparges en Point X. Daar waar onze befaamde Westhoek door de jaren heen volledig vlak geploegd werd, zijn hier de littekens van de oorlog nog veel duidelijker zichtbaar in het landschap. Met enkel wat bomen er op gepland zijn alle bominslagen hier nog goed te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *